Hercegovačka hobotnica Alilović: U nekim trenucima išli smo sto na sat!

hrvatski rukometaši, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Mirko Alilović

Iz iskrene duše mladog Domagoja Duvnjaka isijavao je ponos, onakav kakav je sakrio u prethodnim utakmicama. Ponovno među najboljima, a ponovno tako skroman u svojim izjavama.
- Zahvalio bi se svim dečkima na izvanrednoj borbi tijekom svih 60.minuta. Ostavili smo srce na parketu, navijači su nas podržali onako kako znaju. Bacali smo se na glavu, zasluženo smo pobjedili. Pokazali smo koliko smo jaki i koliko se uzadamo u naše mogućnosti. Ja hvalim uvijek svoje suigrače pa ću i sada reći kako su najbolji. Imamo sada dan odmora, i nadam se da ovdJe nećemo stati. Igramo sa Poljacima? Dobro, u polufinalu opet Poljaci. Mi njih poznajemo dobro, oni nas poznaju. Znat ćemo se pripremiti za polufinale - rekao je Duvnjak.

Hercegovačka hobotnica, Mirko Alilović, junak i junačina. Omiljeni lik među navijačima koje je svojim refleksima i obranama podizao na noge. Pravedan u procjenama zahvalio je svima koji su Hrvatsku svojim bodrenjem podržali u večeri velikog uspijeha.
- Hvala svima koji nas ovako nose, navijanje u dvorani je bilo veličanstveno. Krenuo sam opet malo lošije, poslije se sve okrenulo sa par obrana sa krila. Najbitniji je bio početak drugog poluvremena kada smo se držali dogovora. Išli smo sto na sat tih desetak minuta. Imali smo sigurnu obranu i zreo napad. Strpljivo smo gradili ovu pobjedu koju smo odugovlačenjem igre doveli do kraja - ispričao je Mirko Alilović koji je sa velikih 18 obrana Hrvatsku odveo u polufinale.



Autor: Ivica Maraš