FOTO  Zrinjski odigrao neodlučeno sa Krivajom

HMRK Zrinjski

Imali su Plemići pobjedu u svojim rukama, i 10 minuta prije kraja utakmice 4 gola prednosti, ali su gosti imali zadnji napad na utakmici kojim su mogli otići iz Mostara sa punim plijenom. Zrinjski je poveo sa 2:0, i to jedino vodstvo koje su imali Plemići u prvom dijelu. Gosti su brzo preokrenuli na 2:3, i držali prednost na svom kontu do kraja prvog poluvremena.

Na odmor se otišlo vodstvom Krivaje 12:14. U drugi dio krenuli su naši rukometaši agresivnije, te su ubrzo stigli do poravnanja. U 39 minuti Plemići prelaze u vodstvo 19:18, i činilo se da će do kraja prednost i sačuvati. Desetak minuta do kraja rezultat je glasio 24:20, ali isključenje koje je zaradio Zrinjski u tim trenucima omogućilo je gostima da naprave 3:0 i tako dovedu utakmicu u neizvjesnost. 55 minuta donijela nam je neodlučen rezultat 28:28, a do kraja su gosti konstantno imali pogodak viška. Kod krajnjeg rezultata koji je glasio 31:31 imali su gosti posljednji napad koji srećom po Zrinjski nisu iskoristili, te je završilo podjelom bodova. Gosti su postigli dobar rezultat ponajprije zahvaljujući svom vrataru koji je obranio nekoliko zicera, dok je kod Zrinjskog obrana bila lošiji dio momčadi.

HMRK Zrinjski – RK Krivaja 31:31 (12:14)

HMRK Zrinjski: Suad Agić, Darko Borovčanin, Ivan Perić, Nedjeljko Dominiković 3, Irhad Orhan, Igor Orlović 2, Vedran Delić 1, Dario Zadro 5, Marino Paradžik, Dejan Unčanin 9, Boško Perić, Damir Džeba 3, Nemanja Kerezović 3, Mario Raguž 5, trener Damir Saltarić.

RK Krivaja: Jasmin Hadžihasić, Ajdin Selimbegović, Admir Purić, Gordan Santć, Jasmin Omerović 2, Ferid Avdri 2, Matija Vrbić, Elvis Brkić 2, Dino Zvekić, Isak Omerčević 17, Amar Memišević, Amir Alić 2, Ivan Divković 4, Nermin Bašić 2, trener Adnan Bašić.

zrinjski.info