FOTO  HŽRK Zrinjski-HŽRK Ljubuški 24:32

HŽRK Zrinjski, HŽRK Ljubuški

Premda krajnji rezultat govori o velikoj pobjedi gošći, on je ujedno i najveća prednost koje su imale rukometašice Ljubuškog. Rukometašice Zrinjskog bile su rezultatski ravnopravne tek u prvim minutama igre, a sve ostalo je otišlo na stranu gošći.

Inače utakmica je odigrana pred sramotno malim brojem gledatelja, njih oko pedesteak i to ova dva mlada sportska kolektiva svakako nisu zaslužila. Prije svega istaći da su obije ekipe veoma mlade i da je pred njima svijetla budućnost, te ćemo sasvim sigurno još mnogo puta slušati i pisati o njihovim uspjesima. Iako je najavljena u ekipi Zrinjskog večeras nije nastupila Ivana Mlakić za koju još nije stigao certifikat iz saveza.

Inače utakmicu je obilježilo veoma loše suđenje i obije ekipe su imale što za prigovoriti sucima susreta koji su čini se na momente izgubili konce igre iz ruku, te su dozvolili grubu igru. Na kraju su i isključili po jednu igračicu sa svake strane. Na odmor se otišlo prednošću gostiju 12:17, a u drugom dijelu sve što su rukometašice Zrinjskog uspjele jeste jednom dolazak na tri gola zaostatka. Za nešto više nije bilo ni snage ni iskustva, a ni trener domaćih nije imao puno igračica na raspolaganju. Na kraju pobjeda Ljubuškog 24:32, koja je sasvim zaslužena, kako i govori kranji rezultat.

Kod rukometašica Zrinjskog najefikasnija bila je Kolobora sa 13 postignutih golova, dok je gošće iz Ljubuškog predvodila Prusina sa 11, a istakla se i Šunjić sa 5 golova.

Čestitke igračicama obije ekipe na borbenosti, a dio atmosfere sa večerašnje utakmice pogledajte na našim slikma.

HŽRK Zrinjski-HŽRK Ljubuški 24:32
HŽRK Zrinjski: Glibić, Miličević 2, Marić 3, Kolobara 13, Karačić 2, Čepić, A. Knezović, I. Knezović, Gudelj, Prguda 2 i Sulejmanagić 2.
HŽRK Ljubuški: Pavlović, Prusina 11, Mišetić, Kolak, Vrdoljak 3, Boras, Dodik, Jeličić, Pavlović 2, Bebić 1, Tolić 4, Šunjić 5 i Stojak.

hercegovina.info