FOTO  HRK Zrinjski-RK Vitez 34:30

Bila je to zadnja utakmica u prvom dijelu prvenstva koji su Plemići završili sa 12 pobjeda, i po jednim neodlučenim rezultatom i porazom. Bila je to utakmica u kojoj su gosti prvi pogodak postigli u 17 minuti, a do tada je Zrinjski napravio gotovo nedostižnu razliku 8:0. Nakon toga u igru ulaze igrači sa manjom minutažom što gosti koriste i do kraja poluvremena uspijevaju uhvatiti priključak.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 18:15. Drugo poluvrijeme bilo je koliko toliko neizvjesno i gosti su uspijevali održavati rezultat od nekoliko golova zaostatka. U tom periodu vidjeli smo mnogo pogrešaka sa obije strane, ali i nekoliko odličnih akcija koje si izmamile pljesak malobrojne publike. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda Zrinjskog 34:30, a i gosti su se predstavili u pravom svijetlu pogotovo u drugom dijelu prvog poluvremena.


HMRK Zrinjski-RK Vitez 34:30 (18:15)


HMRK Zrinjski: Pušić, Čutura 1, Mandić , Lukić 3 , Groznica 4, Čuljak 3, Delić 2, Bošnjak 5, Zubac, M. Perić 5 , Paradžik, Kordić 6, B. Perić 1, Suton 4 , D Zadro 2 i M Zadro 1.

RK Vitez: Staničić 5, Mlakić 1, Blaž, Grabovac,  D. Križanović , Ljubičić, Todorović 5, Boštalič 4,  Filipović 9,  Pranjković 6.