FOTO  HMRK Zrinjski-RK Turbina 49:23

HMRK Zrinjski

Kao što to konačan rezultat govori bila je to utakmica neravnopravnih protivnika, a kada se zna da su Plemići nastupili sa drugom momčadi onda to dovoljno govori o kvaliteti večerašnjih protivnika. Od prve minutu rukometaši Zrinjskog su poveli i do kraja nisu ispuštali prednost koja se povećavala iz minute u minutu. U 11 minuti bilo je već 11:1, a da trener domaćih nije dao šansu svim igračima koje je imao na klupi sasvim sigurno je da bi na kraju rezultat bio puno veći u korist Zrinjskog.

Poluvrijeme je završilo rezultatom 27:12. U drugom dijelu ista meta isto odstojanje, i bilo je samo pitanje sa koliko golova razlike će se završiti utakmica. U tako ležernoj igri vidjeli smo i dosta lijepih akcija sa obije strane, a naravno da su prednjačili mladi rukometaši Zrinjskog koji su mogli zadovoljiti svoj stručni stožer večerašnjom igrom. Na kraju 49:23 i još jedna rutinska pobjeda Plemića.

HMRK Zrinjski:

Šakota, Čutura 4, Marić 5, Mandić 3, Kožulj 5, Groznica 11, Čuljak 3, Bošnjak, Anđelić,M Perić 4, Zubac, Kordić 6,B Perić, Suton 2, Mikulić 2 i Zadro 2.

RK Turbina:

Čolić, Halebić 5, Đelmo 2, Ćosić 2, Kevrić 10, Topić 1, Šćuk, Krečinić 2,Enes Kurić, Tirić, Palić, Emir Kurić i Arfadžan.

tekst:zrinjski.info/foto: hercegovina.info