FOTO  HMRK Zrinjski-RK Goražde 31:26

Prava je šteta što utakmici nije nazočilo više od onih standardnih gledatelja, jer večeras se zaista imalo što za pogledati. Izdanje Plemića ličilo je na najbolja izdanja iz Premier lige i rukometašima Zrinjskog treba čestitati na igri i zalaganju. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri, a Plemići su imali prednost od dva pogotka razlike, a gosti su to sustizali i držali utakmicu u neizvjesnosti. Pred kraj poluvremena rukometaši Zrinjskog su imali nekoliko promašenih udaraca, što su gosti iskoristili te prešli u vodstvo. Prvo poluvrijeme se završava prednošću gostiju 14:16.

Drugi dio puno bolja igra Zrinjskog i onaj tko ne zna koja je momčad u kojem rangu takmičenja bez razmišlja bi odgovorio da su Plemići u većem rangu od svojih gostiju iz Goražda. U 36 minuti rezultat je bio izjednačen 19:19, a rukometaši Zrinjskog su igrali sve bolje. 45 minuta donosi prvo vodstvo Zrinjskog rezultatom 24:23, i do kraja su Plemići odličnom igrom zadržali i povećavali svoje vodstvo. 10 minuta do kraja rezultat je glasio 27:23 i već tada je bilo jasno da je utakmica gotova, pogotovo što je Zrinjski bio opasan u napadu, a čvrst u obrani. Na kraju 31:26 pobjeda koja je zaslužena u svakom segmentu i koja donosi prolaz dalje u kup takmičenju BiH. Slijedeću utakmicu Zrinjski igra u subotu sa rukometašima Stoca i utakmica se igra u Mostaru.

HMRK Zrinjski:Pušić, Čutura, Marić 2, Mandić, Lukić 1, Groznica, Čuljak 3, Delić 6, Bošnjak 1, Zubac, Perić 3, Paradžik, Kordić 5, Suton 6, Kožulj, Raguž4.

RK Goražde: Šehović, Biljaka 3, Martić 3, Grdan 2, Glavonjić, Bezdrob 5, Dedović 10, Marić, Delić 1, Savić, Fidahić 2, Halilović, Pilav, Žiga, Popović, Grbić.

zrinjski.info