FOTO  HMRK Zrinjski-HRK Međugorje 39:30

Utakmicu je pratilo stotinjak gledatelja koji su imali što za vidjeti. Već na samom početku Zrinjski je preuzeo vodstvo koje je u 10. Minuti iznosilo 9:3 i već tada se znao konačni pobjednik. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 23:15.

U drugom dijelu trener Zrinjskog Saltarić dao je prigodu svim igračima sa klupe, tako da smo gledali koliko toliko izjednačenu igru.

Na kraju zaslužena pobjeda Zrinjskog 39:30, u čijim su se redovima istakli Delić, Bošnjak i M. Perić koji su dali po sedam pogodaka. Kod gostiju bolji od ostalih bilii su S. Šimović sa 9, te T. Šimović sa 8 postignutih pogodaka.

Nakon 12. odigranih kola Zrinjski je na čelu prvenstvene ljestvice sa 31 bodom, a slijedeće kolo Plemići igraju sa ekipom HRK Izviđač 2. Međugorje je ostalo na 19 osvojenih bodova, a slijedeće kolo na svom parketu dočekuju momčad Iskre iz Bugojna.

HMRK Zrinjski:

Pušić, Čutura 3, Mandić 1, Lukić 2 , Groznica 1, Čuljak 4, Delić 7, Bošnjak 7, Zubac, M. Perić 7 , Paradžik, Kordić 2, B. Perić 3, Suton 1 , Puljić 1 i Zadro.

HRK Međugorje:

Ivanković, Dodik 2, T. Šimović 8, A. Bubalo 5, S. Šimović 9, P. Bubalo 1, Kikaš, Prusina 2, Mijatović, Vidović 1 i Selak 2.