FOTO  HMRK Zrinjski-HRK Izviđač MI Grupa 2 37:33

HMRK Zrinjski, hrk izviđač 2, HMRK Zrinjski, RK Prijedor

Nazočnih stotinjak gledatelja uživalo je u utakmici koja rezultatski ništa značila niti jednoj od momčadi. Gosti se takmiče van konkurencije, a Zrinjski je već odavno osigurao povratak u društvo najboljih. Utakmica je igrana po nesnosnoj vrućini, tako da je sreća što je prvenstvo završilo prije još većih vrućina.

Gosti su se predstavili u dobrom svjetlu, te su u prvom dijelu imali čak i vodstvo od četiri pogotka razlike. Plemići uspijevaju stići tu prednost, pa  i povesti da bi gosti u zadnjim sekundama prvog dijela poravnali rezultat na 18:18.

U drugom dijelu dobra igra obiju momčadi, a Plemići su ipak pokazali da imaju kvalitetu za veći rang te su na kraju zasluženo slavili 37:33.

HMRK Zrinjski:Šakota , Čutura 2, Borovčanin 4, Zadro 2, Marić,  Groznica 1,  Čuljak 1,  Kolovrat 1, Bošnjak 6, Zubac, Mikulić 7,  Kordić 3, Anđelić,  Suton 5, Mandić 2 i Kožulj 2.

HRK Izviđač MI Grupa 2:  Ševo, Kordić 2, Džolić 2, Boto , Biško, Čuljak 1,Bubalo,  Vidović 7, Vegar 1, Bulić 1, Tomić 11, Šimić 1, Pevlak 1, Granić 2 i Mucić.