Evo kako su strani mediji ispratili novi poraz Hrvatske

rukomet hrvatska duvnjak

Novinar Bilda osobito je pohvalio obranu na čelu s vratarom Andreasom Wolffom i braničem Patrickom Wiencekom, a izdvojio je i Fabiana Wiedea, koji je zabio šest golova uz stopostotni učinak.

Istaknuta je i teška ozljeda organizatora igre Martina Strobela, kojemu prva predviđanja govore da nažalost neće moći nastaviti nastup na SP-u. Po svemu sudeći, došlo je do rupture ligamenta lijevog koljena.

Novinar Spiegela također se osvrnuo na ozljedu Strobela, a u svom je članku izdvojio Marina Šegu kao jednog od najboljih igrača na parketu. U redovima njemačke očekivano je pohvalio Fabiana Wiedea, a njegov su učinak izdvojili i ostali njemački portali.

Focus u naslovu naglašava da je utakmica protiv Hrvatske bila pravi triler.

Francuzi se u svojim medijima nisu pretjerano bavili samim ogledom, ali su redom na naslovnicama portala istaknuli da su, pobijedivši Hrvatsku, Nijemci osigurali njihovoj reprezentaciji polufinale.

Španjolski AS se Svjetskim ruklometnim prvenstvom prestao preterano zamarati, dok je Marca u izvještaju s utakmice Hrvatska - Njemačka najviše bavila Španjolskom i izgledima te reprezentacije da izbori kvalifikacije za Olimpijske igre.

Blic u naslovu naglašava da je Hrvatska doživjela "totalni nokaut", Telegraf da je utakmica bila dramatična, a Kurir navodi da su "Nijemci otpisali Hrvate".