Duvnjak napao organizatore SP-a: 20 sati odmora je sramota!

Domagoj Duvnjak,  šal HŠK Zrinjski, Domagoj Duvnjak, rukomet, Domagoj Duvnjak, Hrvatska, Domagoj Duvnjak, kauboji, Domagoj Duvnjak, Međugorje
Najbolji hrvatski rukometaš skupljao je zadnje atome snage ne bi li pomogao zaustaviti slovenski nalet, ali nije uspio.

Babić: Umor je jedini razlog zašto smo izgubili od Slovenije

"Ne znam u kojoj smo minuti uopće pali. U šoku sam i ne znam što da kažem. Ovo je jedan veliki šok za mene, za nas. Igrali smo fenomenalno utakmicu do 45.-50. minute, u napadu smo stali. Primili smo dosta golova iz kontre i polukontre i Slovenci su se brzo vratili", rezonirao je Duvnjak.

"Nije mi se nikad ovako nešto dogodilo"

"Ovo me podsjetilo na finale Lige prvaka između Veszprema i Kielcea. Nije mi se ovako nešto dogodilo, ne znam što da kažem. U šoku sam. Ne zamjeram ekipi, jednostavno zadnjih 10 minuta svi od prvog do zadnjeg nismo bili na nivou i to je to. Ušli smo u polufinale i to je jedan veliki uspjeh, ali ostaje žal kad se vidi kako smo izgubili", tužnim glasom je komentirao najbolji hrvatski rukometaš.

Na upit je li fer što je raspored skrojen na ovakav način - da reprezentacija koja izgubi u drugom polufinalu ima čitavi dan odmora manje u odnosu na idućeg suparnika - Duvnjak je odgovorio:

"Bolje da ne pričam o tome, to je sramota. Ne znam što da kažem na to, 20 sati smo imali za pripremu."

Netko od novinara u mix-zoni je pritom dobacio kako će se dogodine, kad je Hrvatska domaćin Europskog prvenstva, raspored krojiti prema nama.

"Ma moš' misliti", zaključio je Duvnjak i odšetao prema svlačionici.

gol.hr