Dragan Pavlović: Dajemo uvijek sve za ekipu i pobjedu!

HMRK Zrinjski, rk vogošća, Dragan Pavlović, HMRK Zrinjski
Odlaskom nekih igrača na kraju prethodne sezone, priliku su dobili oni koji su vrijedno trenirali i čekali svojih pet minuta. Jedan od njih je i naš desni bek Dragan Pavlović koji se prošle sezone priključio našoj momčadi iz Čapljine.

U pripremnom periodu se pokazao kao standardno rješenje na ovoj izuzetno traženoj poziciji, a svoj talent je pokazao i protiv Vogošće gdje je postigao četiri pogotka: "Da, tako je, odlična utakmica u Vogošći. Odigrali smo pravu mušku utakmicu u kojoj smo veći dio utakmice bili bolja ekipa, ali je na kraju presudio danak neiskustva i sreće. Mislim da sam odigrao dobro, ali ne mogu biti pretjerano zadovoljan jer smo na kraju izgubili."

Nakon gostovanja u Vogošči, mostarski rukometaši imaju svega dva dana do sljedećeg gostovanja: "U Doboju igramo u subotu u 19:00 i očekuje nas teško gostovanje. Mi smo spremni za tu utakmicu i uvjeren sam da ćemo odigrati kvalitetno i uz malo sreće bodove donijeti u Mostar!"

U novoj sezoni u Zrinjskom si kao mlad igrač postao i standardni prvotimac. Kako gledaš na svoju prvu pravu premijerligašku sezonu i što možemo očekivati od tebe? - U ovu sezonu smo ušli sa izmijenjenim sastavom tako da sam dobio priliku postati prvotimac i mislim da sam tu priliku dosta dobro iskoristio. Uvjeren sam da ću u nastavku biti još dosta bolji. Posebno bih zahvalio trenerima Dariju Pušiću i Goranu Lovriću koji su vjerovali u mene i dali mi priliku. A što se može očekivati? Dat ću uvijek sve na terenu za ekipu i pobjedu!

Gdje vidiš Zrinjski na kraju sezone? Čini se da unatoč svim odlascima, klub i ove sezone može iznenaditi s jednom mladom i motiviranom ekipom koja igra bez pritiska i imperativa? - Zrinjski na kraju sezone vidim na realnom 4-5 mjestu, ali ako nam se otvori prilika za nešto više, mi ćemo naravno to pokušati iskoristiti. Uvjerili smo se da nam ovi odlasci nisu napravili velike probleme jer smo opet vrlo dobra ekipa i niti jednoj ekipi neće biti lako igrati sa nama!"

HMRK Zrinjski