Darko Martinović: Vjerujem da ćemo konačno odigrati pravu gostujuću utakmicu

Darko Martinović, HMRK Zrinjski
Bit će ovo dvoboj momčadi koje se u ovoj sezoni bore za različite ciljeve - Plemići nakon ulaska u Final4 Kupa BiH traže i treće mjesto koje vodi u doigravanje za prvaka, dok se s druge strane domaćini bore za opstanak te im je svaka sljedeća utakmica odlučujuća.

Zrinjski u ovaj susret ulazi nakon samo jednog dana odmora od iscrpljujuće utakmice protiv sarajevske Bosne. Jedan od ključnih igrača na toj utakmici bio je i Darko Martinović koji je svoju igru okrunio s pet pogodaka: "Jučerašnja pobjeda nam je vratila vjeru u našu igru i ja vjerujem da ćemo se sad konačno opustiti i odigrati pravu gostujuću utakmicu."

Mostarci su na posljednjem gostovanju tijesno poraženi od Goražda, i to s jedan razlike: "Što se mene tiče, još ostaje žal za ispuštenim bodovima u Goraždu i kući protiv Bosne u prvenstvu. Iako će biti teško zbog umora i emotivnog pražnjenja na posljednjim utakmica, nadam se da bi mogli pokazati pravo lice. Tu ponajprije mislim na naše mlade igrače koji mogu kvalitetno odraditi posao."

Martinović se kratko osvrnuo i na jučerašnju pobjedu rukometaša Zrinjskog i prolazak u Kupu BiH: Navijanje na jučerašnjoj utakmici je bilo veličanstveno. Rukomet se vratio u Mostar i nadam se da smo navijače s jučerašnjom pobjedom vezali za rukomet. Vjerujem da bi mogli napraviti velike stvari uz ovakvo navijanje i ovakve navijače. Hvala im od srca!"