Darko Martinović novi rukometaš Zrinjskog predstavljen novinarima

1/10

Danas je u hotelu Mostar održana press konferencija HMRK Zrinjski. Nazočne novinare pozdravio je predsjednik kluba Vedran Škobić.

Prisztnim se također predstavio novi igrač, a ujedno i veliko pojačanje pred nastavak sezone Darko Martinović, koji je svoje prve rukometne korak napravio u Mostaru. Martinović je do sada nastupao za Izviđač, sarajevsku Bosnu, španjolske klubove Octavio Pilotes Pasadu i Labaro Toledo, švedski Kristianstada te reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Što se tiče nastavka sezone istanuto je da se odgađa početak natjecanja u rukometnoj Premier ligi. Ovu odluku donio je Izvršni odbor Rukometnog saveza na sjednici u Mostaru.

Podsjetimo, klubovi iz Premier lige nisu bili zadovoljni činjenicom kako nije zasjedala Registracijska komisija RSBiH koja treba razmatrati zahtjeve za registraciju igrača,  a novi termin odigravanja derbi susreta XIV. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između HMRK Zrinjski - RK Vogošća Poljine Hills, je petak, 10.02.2017. godine od 18:30 u dvorani na Bijelom Brijegu!

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info

Sve fotografije u GALERIJI
Tagovi: HMRK Zrinjski
02.02.2017 u 12:48