DAN ODLUKE: Izviđač ili Borac!?

HRK Izviđač, CELJE PL, HRK Izviđač, seha liga, seha liga, HRK Izviđač, RK Vardar, HRK Izviđač

Ipak malo tko vjeruje u takvu soluciju (Konjuh bi morao dobiti velikom razlikom Izviđač, a Vogošća isto tako Borca da bi onda tim iz Živinica u mini tabeli s tri ekipe imao najbolju gol razliku) pa je manje - više sve svedeno na dvojbu: Izviđač ili Borac?
Ljubušaci nisu odigrali Ligu 4 ni blizu po svojim željama, ali još uvijek imaju šansu spasiti sezonu i obraniti naslov prvaka. Za to će im trebati pobjeda u Živinicama i remi ili poraz Borca u Vogošći. Banjolučani imaju prednost jer odlučuju sami o sebi, ali im slijedi i teže gostovanje.
- Mi smo fokusirani samo na sebe, moramo dobiti Konjuh pa tek onda misliti o ishodu meča u Vogošći. Ali naravno da se nadamo pobjedi Vogošće, pričali smo s njihovim igračima i dobili obećanje da oni neće gubiti obraz na utakmici s Borcem te probati pobijediti, kaže lijevo krilo Skauta, David Mandić.

- Digli smo se poslije pobjede protiv Vogošće, s puno samopouzdanja idemo pobijediti. Svi smo spremni za utakmicu, dodao je.
Izviđač ima vrlo povoljan skor s Konjuhom ove sezone, pobijedili su ih tri puta, dva puta u četvrtfinalu Kupa i jednom u Ligi 4.
- Nećemo podcijeniti Konjuh, oni nisu tako slaba ekipa, ipak su dobili kući i Vogošću i Borac. Imaju nekoliko iskusnih igrača i dobra su ekipa, ali mislim da je ipak sve do nas, pogotovo ako igrali kao protiv Vogošće, zaključio je David Mandić. Er.B.

Červar je rekao da vjeruje u mene

Lijevo krilo Skauta, David Mandić (rođen 14. rujna 1997.) je već drugi put dobio poziv od Line Červara na okupljanje reprezentacije Hrvatske.
- Na prvom okupljanju nedavno sam se više upoznao s ekipom. Izbornik Červar mi je rekao da vjeruje u mene i za Europsko prvenstvo. Sad sam ponovno dobio poziv i to mi je još veći motiv dokazati se, kaže Mandić koji nije siguran ostaje li u Ljubuškom i sljedeće sezone:
- Imam dosta ponuda pa vidjet ćemo hoću li ostati... ako igrali SEHA ligu vjerojatno hoću.

LIGA 4
1. Borac 5 3 0 2 23 9
2. Izviđač 5 3 0 2 7 9
3. Konjuh 5 2 0 3 -8 6
4. Vogošća (-1) 5 2 0 3 -22 5

Parovi 6. kola (subota)
Konjuh - Izviđač 20.00
Vogošća - Borac 20.00

Dnevni list