Damir Kljajo Ćalta: Pobjedu poklanjamo HŠK Zrinjski

Zrinjski-Goražde
Pobjeda je tim veća kada se zna da su Plemkinje u posljednjem prijelaznom roku ostale bez 10. standardnih igračica. Nakon toga su svi vidjeli raspad kluba, ili u najboljem slučaju ispadanje iz Premijer lige.

Tako nije mislio Damir Kljajo Ćalta koji je stao na čelo kluba i razumljiva je njegova sreća nakon sinoćnje pobjede, te nam je rekao:

Poslije ove veličanstvene pobjede zahvalio bih se svima koji su vjerovali u nas, a poklonio bih je HŠK Zrinjski koji nas je održao na životu. Posebno bih zahvalio gospodi Danki Šulenti i Davoru Martinoviću, zatim Denisu Lasiću, Marinu Raspudiću. Hvala puno i Igoru Musi, Nedjeljku Zeleniki, Mikuliću iz studentskog centra, Mariu Kljaji, poliklinici koju vodi fizioterapeut Bilić, navijačima, i svim onim ljudima koji nisu dozvolili da ovaj klub propadne. Također velika hvala vašem portalu HERCEGOVINA.info. Nakon ove pobjede mogu još samo poručiti da ćemo biti još bolji, te da ćemo se pojačati, kako igrački, tako i organizacijski.

Velika pobjeda obzirom da su u Zrinjskom ostale samo dvije standardne igračice iz prošle sezone. Ova mladost je shvatila da kolektiv dobiva utakmicu, i sve su igračice dale obol ovoj vrlo značajnoj pobjedi. Znamo da je klub ostao bez 10 standardnih igračica, i niti jedan trener ne bi imao problema da je ta ekipa na okupu, jer na svakoj poziciji su bile po dvije igračice. Mi nastavljamo raditi još jače i intezivnije uz profesora Bevandu koji odrađuje fantastičan posao u fitnes centru i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti i ova ekipa ima budućnost, rekao nam je nakon sinoćnje pobjede trener Milenko Avdalović.

HERCEGOVINA.info