Čeka se proljeće i novi 5. naslov te osvajanje Kupa

HŽRK Grude

Spomenimo kako su Gruđanke ranije izborile četvrtfinale Kupa BiH, svladavši u dvije utakmice Ilidžu sa 60 pogodaka razlike (47:19 i 55:23)!

Nije bilo neizvjesnosti

Protiv Katarine nije bilo neizvjesnosti.

Gošće su rano povele 4:0 i do odmora stekle 10 golova prednosti (25:15). Katarina se ipak nije predavala, igrajući lijepo i lepršavo. Nije slučajno da je jesenas upisala pet pobjeda i daleko je od zone ispadanja, piše Večernji list BiH.

Kod Gruda su Marić 4, Čutura 11, K. Mikulić 4, Kasumačić 8, Azinović i Demić 10 bile najraspoloženije, ali ih je trenerica Kornelija Leko ranije izvela iz igre, želeći pružiti prigodu i mlađim igračicama. Nikić 2, Anđ. Boras, Pelivan 3 i ostale pokazale su da se i na njih može računati.

Kod Katarine su najbolje bile Petrović 11, Pandžić 8 i Orahovac 6. Prvi dio prvenstva je završen, ali Gruđanke će još ovaj tjedan trenirati, pa otići na kratak odmor do početka siječnja, kada počinju pripreme za nastavak sezone.

U nedjelju rukometašice, stručni stožer, općinski čelnici, čelnici Rukometnog saveza Herceg Bosne, sponzori i prijatelji kluba okupili su se u ugodnom okružju Marića gaja, gdje je održana Skupština kluba.

Izvješće o radu

U radnom dijelu predsjednik kluba Zoran Trlin podnio je izvješće o radu za 2018. godinu i planovima za 2019. godinu. Uz seniorke, istaknuo je odlične rezultate mlađih kategorija. Drugi dio Skupštine bio je opušteniji.

Cure su dobile prigodne božićne darove od sponzora, a klub je podijelio zahvale Općini Grude i sponzorima: Violeti, Grafixu, Grafotisku, TP-u Drinovci, Orbiteru, Eronetu, Kiwiju i Agroturizmu Marića gaj. Tvrtka Guma M iz Mostara dodijelila je klubu na korištenje najnoviji automobil Renault Captaur.