Braća Karačić danas igraju polufinale SEHA lige

KARAČIĆ
Vardar je u klupskim okvirima također postao europski gigant i zato nije čudo što njegove igrače prati i po 20 pripadnika sedme sile, piše avaz.ba.

Vardar će večeras od 17.45 sati igrati prvu utakmicu polufinala fajnal-for a, i to protiv Meškov Bresta našeg Ivana Karačića. U redovima Makedonaca igra njegov brat Igor, koji nastupa za Hrvatsku.

- Ni sam ne znam koliko smo se puta do sada sastali tako da naše utakmice doživljam kao nešto normalno. To nam je sudbina odredila. Do sada je on bio uspješniji, ali se nadam da će se omjer promijeniti u moju korist - rekao je Ivan Karačić.

Što se tiče sastava, u Vardaru neće biti Dibirova, Brumena i Abutovića, dok je Meškov oslabljen neigranjem Davida Špilera.

Vujović optimističan

- U drugoj utakmici polufinala (20.15) snage će odmjeriti domaćin Vesprem i Zagreb. Domaćin je izraziti favorit, ali Zagreb, od kojeg je veliki Veselin Vujović napravio ekipu za svaki respekt, ne namjerava lako položiti oružje.

Igrali smo protiv mnogih koji su na papiru jači od nas (Kil, PSG, Kolding, op. a.) tako da ne namjeravamo odustati od svog cilja, a to je pobjeda, sve dok nas Vesprem na terenu ne uvjeri da je bolji - kazao je Vujović.