Bivši Plemić mostarac Marino Marić predstavljen u Mariboru

Marino Marić, rukomet, Marino Marić, rk maribor
Marić će do kraja tekuće sezone nositi dres Maribora, a zatim će preseliti u Melsungen.

Mariborčani su u kratkom razdoblju odraditi jedan ulazni i jedan izlazni transfer. U klub je stigao iz CO Zagreba Marino Marić, a klub je napustio Dejan Malinović koji je otišao u Meškov Brest.

Marić će dres Maribora nositi do kraja sezone nakon čega će preseliti u redove njemačkog Melsungena s kojim ima potpisan ugovor za sljedeću sezonu.

"Marina Marića nema potrebe posebno predstavljati. O njemu dovoljno govore činjenice da je s hrvatskom reprezentacijom osvojio brončana odličja na Europskom prvenstvu u Srbiji i na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Između njega i CO Zagreba je došlo do određenih nesporazuma i dogovorili smo se s njim i njegovim bivšim klubom da nam se pridruži do kraja sezone. Dolazak Marića nam puno znači jer na toj poziciji nismo imali dovoljnu širinu dosada", rekao je direktor Maribora Andrej Bauman na predstavljanju novog igrača.

Marić je tako drugi hrvatski igrač u Mariboru u ovom trenutku, društvo će mu praviti Nikola Špelić, ali ne i na terenu jer je Špelić zbog ozljede izgubljen do kraja sezone.

izvor: hrsport.net