Bh rukometaši obavili trening u dvorani Lusail

Vitez, rukomet, rukomet, Grude, uprava, HRK Izviđač, zlata zubac, HRK Izviđač, HRK Čapljina, rukomet, Neum, HRK Izviđač, rukomet, HRK Izviđač, rukomet, zagreb co, Međugorje, rukomet, rukomet, BIH, estonija, Vitez, rukomet, Rukometna Premijer lige BIH, katar, Svjetsko prvenstvo, rukomet, hrvatska rukometna reprezentacija, rukometna reprezentacija bih, katar, reprezentacija Poljske, rukomet, SP u rukometu, rukomet, Čapljina, turnir
U dvorani ''Lusail'' u Dohi bit će održano svečano otvorenje i zatvaranje svjetskog prvenstva.

Izabranici izbornika BiH Dragana Markovića već su postigli veliki uspjeh samim plasmanom na smotru najboljih rukometnih timova svijeta.
BiH će u Kataru pokušati napraviti korak više i plasirati se u osminu finala natjecanja i ostvariti jedan od najvećih sportskih uspjeha u povijesti bh. sporta.

Rukometaši BiH obavili su drugi dio priprema u Kataru gdje su odigrali i tri kontrolna susreta. Ostvarili su poraz i remi protiv Portugala, a remizirali su i s domaćinom prvenstva Katarom.

BiH će u Kataru nastupiti u skupini B, u kojoj se nalaze još reprezentacije Hrvatske, Makedonije, Austrije, Tunisa i Irana.

Prvi susret skupine B reprezentacija BiH će igrati u petak, 16. siječnja, protiv Irana (13.00), a dan kasnije će odmjeriti snage s Austrijom (19.00).
Utakmicu 3. kola BiH će igrati u ponedjeljak, 19. siječnja, protiv Makedonije (17.00), dok u srijedu, 21. siječnja, slijedi susret protiv Tunisa.

Posljednji meč grupne faze bh. rukometaši će igrati u petak, 23. siječnja, protiv Hrvatske (17.00).

Plasman u osminu finala izborit će četiri najbolje reprezentacije iz skupine, dok petoplasiranu i šesto plasiranu ekipu očekuje nastup u takozvanom ''predsjedničkom kupu''.

Fena