BBB, Torcida, Armada, Ultrasi i Kohorta krenuli prema Beogradu!

Novi Sad, napad, rukomet, navijači, Novi Sad, Hrvatska, rukomet, navijački neredi, Hrvatska, Mađarska, Europsko prvenstvo, Novi Sad, navijači, Beograd, BBB, Torcida, Ultras
Prema našim procjenama iz Zagreba je krenulo sveukupno tristotinjak hrvatskih navijača s tri autobusa i nekoliko kombija, a očekuje se da će im se priključiti još nekoliko stotina navijača iz ostalih hrvatskih gradova, ponajprije Osijeka, Slavonskog Broda i Vinkovaca, piše dnevnik.hr.

Saznajemo da je veća skupina navijača krenula i iz Splita te ostalih dalmatinskih gradova, tako da bi u Beograd moglo stići tisuću do dvije tisuće hrvatskih navijača.

Hrvatska policija otpratit će kolonu autobusa i kombija do granica sa Srbijom na Bajakovu, a tamo će ih „preuzeti" srpska policija.
Saznajemo da je policija već pri kretanju iz Zagreba izvršila detaljan pretres navijača i autobusa, svaki navijač pojedinačno je fotografiran i snimljen kamerom.

„Ne očekujemo veće probleme. Osiguranje utakmice je toliko da se tu teško može dogoditi bilo kakav incident. Svi imamo ulaznice, kupili smo ih preko interneta", kazao nam je jedan od članova BBB-a.

Iz Vinkovaca se za Beograd sprema i veća skupina Ultrasa.
„Ide nas četrdesetak. Bili smo i u Novom Sadu protiv Španjolske. Zapalili su nam kombi i auto. Napravili su nam od Audija 3 Audi 2, ali ne damo se", duhovito će nam jedan od Ultrasa.

Prema najnovijim informacijama, na granicu sa Srbijom već su stigla dva autobusa pripadnika Torcide.

Prema našim saznanjima i iz Mostara je krenula poveća grupa Ultrasa navijača Zrinsjkog put Beograda bodriti rukometaše Hrvatske.

Kako javljaju srpski mediji, tamošnja policija bit će brojna. Nekoliko tisuća pripadnika žadarmerije pazit će na red, a pred Arenom se nasumično legitimira domaće navijače. Također, nitko bez karte neće moći ući na područje oko Arene.

dnevnik.hr/hercegovina.info