Ante Gotovina 'nabrijao' igrače uoči Francuza: To nas je diglo

Dobili smo motivirajuću poruku prije utakmice. Tom čovjeku posvećujem pobjedu protiv Francuske. To nas je diglo. Ne želim reći o kome se radi, neka to ostane između nas, rekao je hrvatski izbornik Slavko Goluža nakon fantastične predstave u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj protiv Francuza (30-23).

A motivirajuću poruku uoči utakmice protiv Francuza u Zaragozi poslao je nedavno oslobođeni hrvatski general Ante Gotovina koji je Slavku Goluži i igračima poručio da se bore sa srcem za svoju zemlju. To je potvrdio rukometaš Luka Stepančić.
- Prije utakmice stigla je poruka našeg generala Ante Gotovine. To nas je toliko podiglo i mislim da je bio bilo tko drugi s druge strane, ne bi imao šanse - rekao je Luka Stepančić.
No uoči utakmice protiv Francuza stigla je i tužna vijest. Sat vremena prije četvrtfinalnog okršaja protiv "pijetlova" preminula je Barbara Mladina, dugogodišnja tajnica u rukometnom klubu Zagreb. Ona je s igračima bila jako bliska i ova je vijest uzdrmala većinu igrača poniklih u rukometnom klubu Zagreb CO.

24sata.hr