Anja Tambić: Imamo volju i borbenost stoga se nadam da će biti bolje na proljeće

Zrinjski-Katarina

Evo što o toj utakmici, ali i o cijeloj polusezoni za naš portal kaže Anja Tambić.

 

Kako komentiraš ovu polusezonu Zrinjskog?

Zadovoljna sam igrom Zrinjskog u ovoj polusezoni jer smo mlada ekipa, iako žalim za bodovima protiv Izvđjača i još par ekipa. Na proljeće ćemo biti još uigranije, i nadam se da ćemo još bolje igrati.

Da li si zadovoljna svojim igrama, u par utakmica si pružila odlične partije?

Jesam zadovoljna sam iako sam vrlo kritična prema sebi, i uvijek mogu bolje što ću i dokazati.

U par utakmica ste nesretno i nespretno izgubile bodove pred sami kraj, što je tome presudilo?

Mi smo u prisjeku mlada i neiskusna ekipa, i to nas je najviše koštalo bodova. Nismo znale stati na loptu kad je trebalo, realizirati zicere i to nas je koštalo, ali imamo volju i borbenost stoga se nadam da će biti bolje na proljeće

Što trenutno ovoj ekipi nedostaje da se bori za sami vrh?

Ovo ekipi potrebno je još par iskusnih igračica koje će znati kad treba povući, a kad treba stati na loptu, a naravno treba nam i sportske sreće.

Sutra je zadnja utakmica u ovoj polusezoni, kakva su tvoja očekivanja?

Naravno očekujem  3 boda, a isto tako lijep, fer i korektan rukomet, da gledatelji mogu uživati u njemu i da ih vratimo u dvoranu, jer su oni naš osmi 8 igrač.

Što ti planiraš u budućnosti što se tiče rukometa?

Voljela bih da probam negdje igrati vani da vidim kako je biti profesionalni igrač, naravno ako mi se pruži prilika. Sada mi preostaje samo daljni rad, treniranje i napredovanje.

Evo za kraj jedna poruka navijačima i našim čitateljima?

Pozdravljam sve navijače i simpatizere Zrinjskog i nadam se da će sutra u što većem broju doći da nas podrže protiv Bihaća u 17:00. Hvala svima koji su nas u ovoj polusezoni redovno podržavali na utakmicama, posebno svojoj obitelji i našem predsjedniku DAMIRU KLJAJI ĆALTI. Veliki pozdrav  i za vaše čitatelje.

HERCEGOVINA.info