Andrea Kolobara: Pozivam navijače da nas podrže protiv Samobora

Pred njom i njenim suigračima je velika utakmica sa Samoborom, te evo što Andrea kaže o toj utakmici, ali i o ostalim stvarima vezanim za nastavak sezone.

Kao prvo ima li među Vama rukometašicama treme pred utakmicu sa Samoborom?

Naravno, velika je utakmica pred nama i trema je sastavni dio toga. Napravile smo odličan rezultat i ne želimo sada razočarati publiku svojom igrom.

Da li ste u utakmici sa Krivajom mislima već bili na toj utakmici sa Samoborom?

U utakmicu jesmo ušle previše opušteno. Dogodilo nam se da nismo bile dovoljno koncentrirane ni na protivnika ni na samu utakmicu, ali ne bih rekla da je razlog naše dekoncentracije bio taj da smo mislima već bile u utakmici sa Samoborom. Zapravo svakom natjecanju pridodajemo jednaku pozornost, tako da su nam trenutno misli usmjerene na Samobor.

Jedno vrijeme nisi bila u sastavu zbog ozljede, kakvo je sada stanje?

Ozljeda još uvijek nije u cijelosti sanirana. Ali ne sjećam se razdoblja kad sam igrala, a da nisam osjećala nikakvu bol tako da za ovo sada stanje mogu samo reći da je uredu. Neka ostane ovako i ja ću biti i više nego zadovoljna.

Gdje je krajnji domet ove ekipe Zrinjskog koja je već sada ušla u povijest sa odličnim rezultatima?

Mislim da odgovor na to pitanje svakoga zanima, ali to je ujedno i pitanje na koje nitko nema odgovor. Imamo super ekipu koja uvijek iznenadi svojom igrom bilo lošom ili dobrom tako da je uzaludno davati bilo kakve procjene.

Možda je stereotipno pitanje, ali kako je trenirati u ovako lošim uvjetima a postizati vrhunske uspjehe?

Teško jeste, ali kao što rekoh, imamo super ekipu zbog koje su rezultati u uzlaznoj putanji i zbog koje sve ovo vrijedi. Za sada je to dovoljno.

Imaju li rukometašice slobodnog vremena za odmor i opuštanje?

Dobro organizirana rukometašica sebi uvijek može ostaviti slobodno vrijeme za odmor i opuštanje.

Kakvi su tvoji osobni planovi za budućnost?

Ne volim puno razmišljati o budućnosti jer ne znam kako će se stvari odvijati u životu, tako da trenutno nemam konkretnih planova za budućnost.

Evo još neka poruka našim čitateljima?

Ovim putem pozdravljam sve čitatelje portala i ljubitelje sporta i iste pozivam na vrlo važnu utakmicu protiv Samobora. Nadam se da vaša potpora neće izostati na tribinama ni tijekom prvenstva. Potrebni ste i poželjni od strane nas igračica.

hercegovina.info