FOTO  Predstavljamo: Toni Vranjić-STK Mostar

Toni Vranjić, STK Mostar

Kao prvo, predstavi se našim čitateljima.

Moje ime je Toni Vranjić i imam 27 godina. U osnovnoj školi sam trenirao karate u KK Neretva, naime moj otac Vladimir je bio uspješan karataš pa sam i ja probao njegovim stopama. Nakon karatea, okušao sam se i u nogometu i trenirao sve do 2008. godine kada se otvorila stolnoteniska dvorana na Rudniku, čiji sam član evo već devet godina.

Reci nam nešto više o tvojim uspjesima u stolnom tenisu.

Nakon par godina svakodnevnog treniranja postao sam jedan od trenera STK Mostara uz glavnog trenera Danijela Berezovskog. Možda bih i imao zapaženijih uspjeha da sam 2008. godine bio mlađi, ali ni ovako nije loše. Imam par osvojenih pojedinačnih regionalnih turnira, a ekipno sa STK Mostarom sam 2012/2013.,2013./2014. i 2014/2015. bio prvak države i osvajač kupa Bosne i Hercegovine.

Koliko je teško uskladiti fakultetske obveze s onim sportskim?

Usklađivanje obveza je postalo skoro pa šablonski. Trenutno sam pri završetku preddiplomskog studija na Građevinskom fakultetu u Mostaru, gdje sam od ove godine i predstavnik studenata svog fakulteta u Studentskom zboru. Naime, svaki sam dan na fakultetu već 5-6 godina gdje radim kao demonstrator u računalnoj učionici, dok sam u stolnoteniskoj dvorani svaki dan od 17:30 do 20:30. Imam vremena i za djevojku, fakultet, trening i prijatelje jer je ključ svega dobra organizacija.

Kakve su pretenzije STK Mostara ove sezone?

Kada u klubu kao suigrače pored sebe imate Dragutina Šurbeka(sin nekadašnjeg najboljeg europskog igrača), Adnana Šehića (bivši dvostruki pojedinačni prvak BiH i trenutno jedan od najboljih igrača Bosne i Hercegovine) i Marka Vučijaka (prošao sve kategorije STK Mostar čiji je član od samog početka, reprezentativac Bosne i Hercegovine u više uzrasta) sve osim duple krune je neuspjeh.

I ove godine ste se nametnuli kao najbolja momčad prvenstva što pokazuju i rezultati. Možeš li nam reći kakve su obveze pred vama?

Za sada smo vodeća ekipa na tablici Premijer lige Bosne i Hercegovine sa skorom 13-1 gdje smo i teoretski osigurali Play off za prvaka države. Sljedeće kolo Premijer lige se igra u našoj dvorani na Rudniku 17. ili 18.3 kada ćemo ugostiti igrače iz Banja Luke: STK "Banja Luka" i STK "Borac". Također, domaćini smo Kupa Bosne i Hercegovine koji će se održati 26.3 u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

Poruka čitateljima portala Hercegovina.info? 

Čitateljima bih poručio da tko god se nije okušao u stolnom tenisu da nas što prije posjeti u sali na Rudniku gdje imamo svih uzrasta i kategorija: od početnika, rekreativaca pa sve do profesionalaca. Sve ostale informacije možete dobiti na broj STK Mostara 036/348-960.

 

Hercegovina.info