Život Michaela Schumachera više nije u opasnosti

...legendarnog F1 vozača, Philippe Streiff, koji ga je posjetio i koji tvrdi kako život njemačke zvijezde više nije u opasnosti.

- Nisam liječnik, već vam samo ponavljam ono što mi je rekao Gerard Sailant - pričao je Streiff novinarima nakon susreta s poznatim kirurgom i bliskim Schumacherovim prijateljem te nastavio:

- Sailant mi je rekao kako je stanje još uvijek ozbiljno, ali život Michaela Schumachera više srećom nije u opasnosti - otkrio je Strieff, bivši francuski vozač utrka, čije riječi još uvijek nisu službeno potvrđene.
Istražitelji pregledali snimku

Inače, u javnost je procurila i vijest kako je Schumacher prilikom pada na kacigi nosio malenu kameru koja je u zadnje vrijeme čest dodatak svih pobornika ekstremnih sportova, te kao su spomenutu kameru pregledali istražitelji koji istovremeno ispituju i Schumacherovog 14-godišnjeg sina Micka koji je bio sa svojim ocem u vrijeme nesreće.

Obožavatelji Michaela Schumachera okupili su se na 45. rođendan F1 legende ispred bolnice i tihim bdijenjem uz brojne ispisane poruke poželjeli brzi oporavak svom ljubimcu, koji je srećom sada izvan životne opasnosti.

24sata.hr