Završne pripreme pred godišnji koncert Mostarskih mažoretkinja

mažoretkinje
...godine sa početkom u 20.00 u Velikoj dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače.

Kao što je i ranije najavljivano na koncertu će se kao i dosadašnjih godina predstaviti svi timovi Mostarskih mažoretkinja, - naši prvi timovi će izvesti svoje koreografije s kojim su osvojili brojna odličja na Državnom i Europskom prvenstvu 2014.godine , a naravno predstavit će se i sve naše članice, od onih najslađih i najmlađih pa sve do naših najstarijih članica
.
Kao i svake godine na našim koncertima imamo i nama drage goste kao i mnoge specijalne točke iznenađenja.
Ove godine smo zaista ponosni što ćemo kao specijalnog gosta večeri po prvi u Mostar dovesti našeg Francuskog menadžera gosp. Florian-a Virgili-a. Naime , Mostarske mažoretkinje su upravo zahvaljujući njemu redovne sudionice najboljih Europskih karnevala . Tako smo ove godine gostovale u Francuskoj metropoli Parisu, posjetile Barcelonu te bile dio najatraktivnijih festivala Europe.

Gosti koncerta biti će i Hrvatska glazba Mostar, mlada pjevačica Danijela Čuljak ,Čapljinske mažoretkinje,Zumba fitess instruktorica Ana Marić zajedno sa MM te Plesni klub Let's dance.
. Koncert će biti jedan kolaž plesa, pjesme naših gostiju te kao i svake godine prožet sa nezaobilaznim točkama iznenađenja.
Cijena ulaznice je 5 KM .
Ulaznice se mogu kupiti na redovnim treninzima mažoretkinja, zatim 28.11. u 19.00 u HD Kosača ,kao i na sam dan koncerta u subotu od 19.00 sati u HD Kosača.

Pokrovitelji: Grad Mostar, Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača,Sportski Savez Grada Mostara.
Donatori koncerta su: Cvjećarna Masline, Motel Emen , Restoran Radobolja.
Medijski pokrovitelj: Radio Dobre Vibracije, Soundset 88 Mostar i Mostarska Panorama