ZAGREB Športski plesni klub ERIGO-D Mostar ostvario odlične rezultate

ZAGREB Športski plesni klub ERIGO-D Mostar ostvario odlične rezultate
Proteklog vikenda Plesni i cheerleading klug Erigo-D je bio na velikom međunarodnom natjecanju Ineternational Dance Open Zagreb koji se održao dva dana 7 i 8 prosinca.
 
Natjecanje je brojilo preko 3000 plesača iz cijele Europe , a plesači Eriga su se natjecali u 10 discipina/kategorija sa 51. plesačom.
 
Osvojili su : duo Iva Šunjić &Nina Ćavar- prvo mjesto, solo Katarina Krezić -četvrto mjesto, solo Vanja Marija Tomić- četvrto mjesto, solo Elena Soldo - drugo mjesto, solo Marta Kordić - drugo mjesto, solo Mia Prskalo - deveto mjesto, formacija Vatra - drugo mjesto, formacija Mornari - drugo mjesto, formacija Solder of love - drugo mjesto, formacija Blue -drugo mjesto.
 
"Presretni smo na stalni napredak naših plesača, posebice na naše juniore koji uvijek imaju najjaču konkurenciju. Veliko hvala roditeljima na stalnoj potpori i najboljim trenericama: Josipi Bradarić, Moniki Škobić i Lidiji Vidačak" ,poručuju iz uprave kluba .
 
Također hvala i Vodi Ledi koja nam je donirala vodu za put. Plesači Eriga putuju 14.12.2019 na veliko natjecanje u Splitu u organizaciji Cheerleadig saveza Hrvatske , a i pripreme za novu predstavu teku ubrzano.
 
Svi koji žele plesati , putovati uživati i puno toga naučiti nek nam se pridruže na adresi Dubrovačka bb. (info na FB ili 063/475-868).