Zabrinjavajuće vijesti: Što se događa sa Schumacherom? 'To je čista špekulacija!'

Michael Schumacher, obitelj, zahvala, Michael Schumacher, operacija, Michael Schumacher, novinarske špekulacije, Michael Schumacher, koma, Michael Schumacher, borba, život, Michael Schumacher, koma, bolnica
Nakon što je pretrpio teške ozljede glave na skijanju u francuskim Alpama 29. prosinca, Michael Schumacher bio je podvrgnut dvjema operacijama na glavi, te se konstantno nalazi u stanju inducinarane kome, kako bi se smanjio rizik od daljnjeg oštećenja mozga.

Pozivajući se na izvor u bolnici u Grenobleu gdje se sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 liječi, L'Equipe navodi da je legendarni njemački vozač sada u fazi progresivnog buđenja, te piše da je do sada pozitivno reagirao na proces.

Liječnici službeno nisu ponudili nikakve nove informacije o zdravstvenom stanju Schumachera još od 17. siječnja, kada su njegovo stanje opisali kao stabilno.

S druge strane, javila se Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm, koja je pozvala čitavu javnost koja zabrinuto prati stanje automobilističkog asa da vjeruje samo službenim priopćenjima liječničkog osoblja bolnice u Grenobleu ili Schumacherovog menadžmenta.

"Bilo kakve informacije u vezi Michaelovog zdravlja koje ne dolaze od liječnika koji ga tretiraju ili njegovog menadžmenta, mogu se tretirati samo kao čista spekulacija. Ponavljam, mi nećemo komentirati svaku spekulaciju", poručila je Sabine Kehm.

Sportski.net|