‘VRIJEME JE DA SE KAŽE ISTINA O MICHAELU’: Bivši menadžer Schumachera poručio! ‘Nada umire posljednja

Miahcel Schumacher, Michael Schumacher, ozljeda, prodaja imovine, liječenje, formula 1, Michael Schumacher, ozljede opasne po život, formula 1, Michael Schumacher, Michael Schumacher, prava istina, zdravstveno stanje, Michael Schumacher, menadžerica, tajna želja, Michael Schumacher, nesreća, zdravlje

kažu istinu o zdravstvenom stanju Schumija, prenosi madridski dnevni sportski list AS.

Malo toga se zna o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera koji se još uvijek oporavlja od nesreće koju je doživio 29. prosinca 2013. godine, kad je teško stradao u poznatom francuskom skijalištu Meribelu u kojoj je zadobio teške ozljede glave na zabranjenom dijelu staze kad je udario u kamen.

Zdravstveno stanje Nijemca obitelj skriva kao ‘zmija noge'

Sedmerostruki F1 prvak živi u svom domu na ženevskom jezeru u kojem zdravstvenu brigu o njemu vodi 15 ljudi. Ali javnost još uvijek ne zna kakvo je njegovo točno stanje. Obitelj Schumacher od toga dana zdravstveno stanje Nijemca skriva kao "zmija noge". Od teških ozljeda liječi se daleko od javnosti, a pravo stanje znaju samo obitelj i najbliži prijatelji. Informacije cure na kapaljku. Puno se špekulira, malo se istinitih informacija pojavi u javnosti.

"Zdravstveno stanje Michaela Schumachera nije javna stvar", kazat će glasnogovornica obitelji Sabine Kehm.

‘Smeta mi što obitelj Schumacher ne govori čitavu istinu'

Takav oblik komunikacije, odnosno, skrivanje istine o zdravstvenom stanju Schumachera, smeta bivšeg menadžera legendarnog vozača Willija Webera koji je s Michaelom radio za vrijeme zlatnog doba ovog legendarnog vozača i s njim bio jako blizak.
"Smeta mi što obitelj Schumacher ne govori čitavu istinu", kazao je Weber u intervjuu za njemački magazin Bunt, prenosi AS.
"Vrijeme je da se kaže fanovima kaže istina o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera. Nada umire posljednja, kako god bilo. Kad sam kod kuće i kad zazvoni telefon, često pomislim da me zove Michael da pita kako sam".
Inače, obitelj Schumacher tužila je magazin Bunt za plasiranje lažnih informacija o Michaelu.