VK Jadran Carine osvojio 18.međunarodni turnir Mladi Galeb 2018!

Makarska
- VK Jadran Carine iz Herceg Novog! Pet visokih pobjeda je samo dokaz da se u Crnoj gori jako kvalitetno radi sa djecom. Redom su "padali" : VK Triglav 13:3, zatim CN Barcelona , koja je jedina bila nešto ravnopravniji protivnik 11:7, Primorac i Partizan su "stradali" istim rezultatom 13:4 i za kraj u finalu totalni "potop" VK Primorja EB - 11:3! Glavnu riječ u finalnom susretu su vodili Andrija Šekularac i Dimitrije Burevović sa po 3 pogotka. Vrata Jadrana je čuvao Dejan Miljanović i kroz cijeli turnir primio samo 21 pogodak što ga je dovelo do nagrade za najboljeg vratara turnira.
U susretu za 3.mjesto snage su odmjerili Jug i Partizan. Vlaho Pavlić je sa 7 pogodaka "odlučio" da će pehar na put za Dubrovnik, jer igrači Siniše Budraka jednostavno nisu imali rješenja za njega. Prve dvije četvrtine su bile podjednake - 1:2,1:0, da bi potom Dubrovčani ubacili u brzinu više i preplivali Partizan za novu medalju u svojoj bogatoj riznici.

Nagrada za najboljeg igrača je otišla Petru Vodopivecu iz VK Jadran Split, dok je najbolji strijelac turnira Vekić Kristijan iz Primorja EB sa 31 pogotkom .

Konačni poredak turnira:

1. Jadran Carine
2. Primorje EB
3. Jug Co
4. Partizan Rff
5. Jadran ST
6. Barcelona
7.Vouliagmeni
8. Primorac
9. Triglav
10. Galeb MR
11. Medveščak
12. KPK