Uspješna godina za Biciklistički klub Mostar

Biciklistički klub Mostar
Na Skupštini je istaknuto kako je BK Mostar u protekloj godini realizirao velik broj projekata a istaknut je i odličan rad sportske/natjecateljske sekcije na čelu s Draganom Bošnjakom. Ono što je bilo manje uspješno jeste dio koji se odnosi na edukativni dio, odnosno obuka po školama te rad rekreativne sekcije. Zaključeno je kako se više članova treba aktivnije uključiti u rad kluba s obzirom na širok spektar poslova kojim se bavi Klub.

Skupštinari su usuglasili da se i iduće godine nastavi s projektima, a naglasak je stavljen na organizaciju tri utrke, dvije brdske utrke te jedna cestovna.Također će se nastaviti s organizacijom raznih biciklijada, te promocijom urbanog i turističkog biciklizma, U vezi s tim zaključeno je da se projekt HercegovinaBike podigne na višu razinu kako bi zadovoljio sve preduvjete da taj projekt u suradnji drugim klubovima u Hercegovini u konačnici bude perjanica za promociju biciklizma u Hercegovini, ali i u cijeloj državi.

Na Skupštini je zaključeno i kako je potrebno uložiti veći angažman kako bi se pronašle adekvatne prostorije za klub, odnosno prostorije za sportsku/natjecateljsku sekciju u kojima bi se mogli organizirati treninzi u slučajevima kada su loši vremenski uvjeti.

Nakon Skupštine upriličen je malonogometni susret između Biciklističkog kluba Mostar i Biciklističkog kluba Široki.