FOTO  Uspjeh Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na 43. Građevinijadi

građevinski fakultet, Građevinijada, Mostar

Građevinijada 2016 bila je itekako uspješna za Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru koji je sa svojih 60 studenata postigao zavidne rezultate u natjecanjima u znanju, kao i u sportskim natjecanjima.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru jako je ponosan na svoj ljepši spol koji je u Mostar donio dva pehara za prvo mjesto iz rukometa i košarke. Djevojke su uz izvrsnu timsku suradnju, pokazale itekakvu fizičku spremnost i od 20 fakulteta uspjele izboriti prvo mjesto u oba sporta. Dok su se dečki uz žensku ruku pobrinuli da odigraju odličnu partiju šaha i osvoje 3. mjesto u istom.
Osim što se neumorno igralo na terenima i razmišljalo o sljedećem potezu, istaknut ćemo sljedeće: ovim mladim budućim inženjerima spušta se kapa dolje jer su sa svojim znanjem uspješno opravdali rad ovoga fakulteta osvojivši 2. mjesto iz kolegija Metalne konstrukcije, 3. mjesto - Mehanika tla i temeljenje, te 3. mjesto za kolegij Statika konstrukcija. U ukupnom poretku popeli su se na 5. mjesto.
Čestitamo im na postignutim rezultatima i nadamo se da će istim tempom nastaviti i sljedeće godine na Građevinijadi 2017.
Mostarski organizatori istaknuli su kako sudjelovanje ne bi bilo ostvareno bez potpore suradnika. Pokrovitelji Građevinijade 2016:

- Elektroprivreda HZHB Mostar
- HERING d.d. Široki Brijeg
- Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru
- GP Barbarić Mostar
- Drugi način
- Džajić commerc Ljubuški

- KROR d.o.o Posušje
- Binvest d.o.o. Posušje
- Eurovip d.o.o.
- Ceste d.d.
- Arena Sport Centar
- Visoka škola LOGOS.

Sve slike u Galeriji