Trenutak koji cijela Hrvatska čeka: Marin kreće u akciju!

Marin Čilić, US Open, Kei Nishikori, Međugorje, Marin Čilić, tenis, Davis cup, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, ATP Šangaj
"Zadovoljni smo nakon prvog dana. Da je netko rekao da će biti 1:1 sigurno bismo to potpisali. Mate Delić je u formi, dobar je na zemlji, ali nisam znao kako će reagirati igrajući prvi put u Davis Cupu. Kao da je već odigrao deset mečeva u Davis Cupu i siguran sam da će mu ovo pomoći u budućnosti. Borna Ćorić je imao svoje šanse protiv Haasea koji je bio pod velikim pritiskom. Jednostavno mu se rizik nije isplatio", kazao je izbornik naše reprezentacije Željko Krajan.

Hrvatska je pokazala da može biti opasna i bez najboljih igrača. Podsjetimo, Ivan Dodig i Ivo Karlović nisu ni u Amsterdamu, dok Marin Čilić je propustio prvi dan zbog umora nakon osvajanja US Opena i na teren će izaći tek u igri parova.

Tako da od 15 sati u akciju kreću dva Marina, Čilić i specijalist za parova Draganja, koji bi trebali donijeti Hrvatskoj vrlo važan bod protiv Thiemo de Bakkera i Jean-Julien Rojera.

Sportski.net|D. J.