TLRM: Dva tjedna do kraja prijava!

TLRM, prijave, tenis liga Mostar

Samo su dva tjedna ostala do kraja prijava za početnu sezonu TLRM koja će trajati od početka veljače do 24. ožujka. Pored prijava za sudjelovanje, igrači se mogu prijaviti i za nabavku službene TLRM opreme za tekuću godinu u suradnji s brendom JAKO (prijave otvorene do nedjelje 13.1.2019). 

Premda je tek odnedavno objavljen službeni početak prijava za sudjelovanje, pozamašan broj istih se već skupio te organizatori TLRM već danas broje preko 70 prijava zaljubljenika u 'bijeli sport'. 

Prema riječima organizatora ovog projekta, igrači ne miruju te se tzv. prijateljski mečevi svakodnevno odigravaju u sklopu priprema za nadolazeću sezonu. Konkurencija u ligi dodatno je pojačana te liga danas zasigurno okuplja najbolje mostarske teniske rekreativce.

Ovo ne treba obeshrabriti ni one koji su tek početnici u svijetu tenisa jer sustav u kojem se odigrava liga omogućuje svima da se pronađu u skupini s igračima njihovih kvalitetaq, a uz to osigurava i mjesečno mijenjanje skupine tako da pojedinac svakog mjeseca ima 4 različita protivnika.

"Tenis liga rekreativaca Mostar" već danas je vrlo ozbiljan projekt koji je u svojoj premijernoj godini okupio preko 150 tenisača rekreativaca s područja grada Mostara. Ukoliko želiš postati dijelom vrhunske zabave i prezentacije dobrog tenisa - TLRM je mjesto za tebe!

Više informacija dostupno je na www.tlrmostar.com kao i na Facebook stranici "Tenis liga rekreativaca - Mostar".

 

HERCEGOVINA.INFO