FOTO  TLRM: 100% na terenu, još više van njega!

TLRM, rekreativni tenis

....U 'bijeli sport' već dobro upoznati s ovim projektom. Mostarske vrućine ne sprječavaju sudionike lige da odigravaju kako ligaške, tako i prijateljske mečeve te su termini u tenis centrima našeg grada poprilično popunjeni.

Premda se očekivao pad broja igrača tijekom ljetnih mjeseci, TLRM kroz ljetnu sezonu korača bolje nego ikad. Trenutno aktivnih 90 igrača uz nekolicinu prijava za naredni mjesec dokaz su koliko je tenis zaživio u Mostaru, a u prilog tome govore i brojke od preko 250 (ne)službenih mečeva mjesečno. 

Dobri mečevi, konstantni napredak i kontinuitet odigravanja mečeva kao i  igranje s protivnicima približne kvalitete najveći su plusevi lige. No, koliko god je važan taj aspekt ovog projekta, moramo naglasiti da je iskustvo igranja TLRM još vrijednije kada znamo da se sudjelovanje ne svodi samo na odigravanje mečeva, već i na brojna druženja van terena.

Što je to zapravo "Tenis liga rekreativaca Mostar"? Projekt je to koji dokazuje da u gradu Mostaru ima mjesta za mlade, kreativne i entuzijastične ljude koji su voljni svoje ideje uobličiti uz iskustvo i pomoć starijih. Natjecanje se odvija u grupama u kojima vrijedi jednokružni sustav i na osnovu rezultata napredujete/nazadujete, no značajno je istaknuti da svaki igrač mjesečno ima 4 meča i to svaki mjesec s različitim igračima, čime se sudionicima garantira mijenjanje protivnika, adaptiranje različitim stilovima igre, ali i upoznavanje ostalih natjecatelja. 

TLRM će svoj vrhunac doživjeti krajem 2018.godine kada će se organizirati završni Masters sezone na kojem će sudjelovati najboljih 8 igrača tekuće godine. Informacije o propozicijama natjecanja, kao i sve druge informacije o ligi (sponzori, intervju, rezultati, obavijesti) dostupne su na web-stranici: city.tenisliga.com/Mostar , a sve vaše upite možete poslati na službeni mail: [email protected]

Naš portal naravno nastavlja s medijskim pokroviteljstvom Tenis lige rekreativaca te vas sve poziva da se uključite i svojim sudjelovanjem date podršku ovom hvalevrijednom projektu! 

 

HERCEGOVINA.INFO