FOTO   Sumrak sporta u Mostaru: Košarkaše dočekao katanac na ulaz u dvoranu

sportska dvorana, dvorana, dvorana mostar

Ovom utakmicom košarkaši Zrinjskog su zaključili prvi dio sezone na prvom mjestu i umjesto čestitki dočekali su ih pljuske u vidu zatvorenog parkinga i katanca na ulazu u dvorište u dvoranu.

Parking je bio zatvoren i uoči utakmice sezone protiv Primorske i veliki broj navijača nije ni nazočio na toj utakmici. Razlog svega su radovi na uređenju dvorane???

Mostarski sport nema dvoranu i to je priča prožvakana na tisuće puta. To nije ni početak ni kraj sporta u Mostaru, ali ova događanja oko dvorane na Bijelom Brijegu su definitivno sumrak dvoranskog sporta u Mostaru.

Hvala Bogu da sinoć nije bilo potrebe za intervencijama hitne pomoći, policije ili vatrogasaca. Ne smijemo ni pomisliti što bi bilo da se nešto ružno dogodilo u uvjetima kada je i njima onemogućen ulazak pred dvoranu.

To nije sve jer se jučer pojavila informacija da svi klubovi zbog planiranih radova na dvorani moraju naći alternativnu za odigravanje utakmica i treniranje. Da nije žalosno bilo bi smiješno, jer pronaći alternativu za alternativu nije moguće ni u Mostaru.
Sve to se događa kada košarkaši i rukometaši Zrinjskog igraju svoje najbolje sezone u povijesti i kada se svim silama bore da gradu donesu nove titule. Umjesto pomoći i zahvale dobili su deložaciju iz dvorane s porukom da se snalaze kako znaju i umiju???
Grad Mostar očito ne interesira sport, jer da je drugačije u ovakvu situaciju se nikada ne bi došlo. Ako su se i planirali neki radovi oni su se trebala zvoditi u vrijeme kada se dvorana najmanje koristi.

HERCEGOVINA.info