FOTO  Stolnoteniski klub HT ERONET Mostar po peti put najbolja sportska ekipa u Bosni i Hercegovini

STK Mostar
Stolnoteniski klub "HT ERONET" Mostar broji oko 100 djece svih uzrasta, te preko 100 rekreativaca. Sve je dobro organizirano uz pomoć naših članova gdje se treninzi za djecu odvijaju redovno tj. svaki radni dan u periodu od 09:00 - 10:00 h, te od 16:30 do 17:30 h (zavisno koja su smjena u školi), a termini za rekreativce su predviđeni svaki radni dan u periodu od 17:30 - 20:30 sati.
Rezultat toga jeste da STK "HT ERONET" Mostar ove godine ima četiri ekipe koje se natječu po ligama Bosne i Hercegovine. Uz naš prvi tim koji je osvojio JESENSKU TITULU za sezonu 2018/2019 tj. prvi dio prvenstva odradio bez greške i završio ga sa skorom od 9 pobjeda i niti jednog poraza, postoje i još dvije muške ekipe koje se natječu u Prvoj ligi Bosne i Hercegovine, te Prvoj ligi Federacije BiH. Uz naše dečke, tu su i naše cure koje se također natječu u Prvoj ligi Bosne i Hercegovine. Oni zajedno i čine najveće bogatstvo našeg kluba, jer igraju isključivo naša djeca, pa čak i u prvom sastavu za Premijer ligi igramo sa većinom naših igrača. - poručili su iz kluba.
Najviše se ponosimo rezultatima u mlađim dobnim kategorijama, gdje smo u posljednjih 10 godina bili prvaci u svim dobnim kategorijama, (od najmlađih kadeta, mlađih kadeta, preko kadeta, juniora, seniora), postali smo i ekipni i pojedinačni prvaci Bosne i Hercegovine, te gotovo u svim kategorijama imamo REPREZENTATIVCE DRŽAVE, i naravno sa pet duplih kruna, te isto toliko puta za najbolji sportski kolektiv u državi:
Prvaci Bosne i Hercegovine (2013, 2014, 2015, 2017 i 2018.)
Pobjednici Kupa Bosne i Hercegovine (2013, 2014, 2015, 2017 i 2018.)
Najbolji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini (2013, 2014, 2015, 2017, 2018.)

"Jako sam ponosan na najuspješniju ekipu u našem lijepom gradu Mostaru, a usudio bi se reći i u čitavoj regiji, prvenstveno na našu djecu, na duh koji vlada u klubu, čestitam i treneru na osvajanju titule jesenskog prvaka, zahvaljujem se roditeljima naše djece bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, svim ljudima koji pomažu našem klubu i naravno našim sponzorima a prvenstveno HT ERONETU čije ime i nosimo" rekao je predsjednik kluba gosp. Dragan Palameta.

"Prvobitan plan jeste pravilno održavati sustavni rad sa djecom, jer djeca i mladi su budućnost kluba, te naravno da pokušamo obraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine i pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine koji će se održati u nas u Mostaru 31.03. Naravno, veliko hvala sportskim kolegama iz svih sportova koji su udruženi u sportske saveze Bosne i Hercegovine, koji su prepoznali naše rezultate i opet nas proglasili najboljom sportskom ekipom u državi" poručio je trener kluba Toni Vranjić.