FOTO  STK Mostar na korak od novog naslova prvaka

STK Mostar
U veoma uzbudljivom susretu domaća momčad STK Vogošća je bolje otvorila susret te u prvom tercetu mečeva poveli sa 2:1. Igra parova je nekako dala naslutiti da će se u ovom meču možda i rješavati pitanje pobjednika. Mostarci su poveli 1:0 da bi domaćini preokrenuli rezultat u svoju korist na 2:1, ali onda iskustvo Dragutina Šurbeka i odlična realizacija mladog Luke Matkovića donose "HT ERONET" Mostaru ključni bod i na kraju Mostarci slave rezultatom 3:2 u parovima. Nakon parova peterostruki prvaci države su sa dvije rutinske pobjede Matkovića nad Šetom 3:0 i Šurbeka nad Aličićem 3:0 susret priveli kraju te slavili sa ukupnih 4:2.
„Susret nije bio nimalo lagan za voditi. Čestitam svojim igračima na borbenošću i zalaganju te pozivam publiku na revanš susret finala play off-a koji se igra na 2 pobjede da nam pomognu da dođemo do 6 titule prvaka Bosne i Hercegovine" izjavio je trener kluba Toni Vranjić.
Drugi susret je na rasporedu u subotu 11.05. s početkom u 13:00 sati u stolnoteniskoj dvorani na Rudniku. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje poručili su nam iz kluba.