STK Mostar: Marija Šimunović vice prvakinja Bosne i Hercegovine

Marija Šimunović, STK Mostar

Proteklog vikenda u organizaciji vrijednih djelatnika STK "Hasspin" u Jablanici je održano Državno prvenstvo za najmlađe kadete/kadetkinje.

STK "HT ERONET" Mostar su predstavljala 2 igrača; Marija Šimunović i Josip Drežnjak. Odličan rezultat je ostvarila mlada Marija Šimunović osvojivši dvije srebrene medalje, odnosno dva druga mjesta. Najprije je u paru sa Emom Matković iz STK "CM" iz Viteza osvojila drugo mjesto izgubivši vrlo tijesno u finalu da bi nakon toga u uzbudljivom finalu u pojedinačnoj konkurenciji za prvaka države Bosne i Hercegovine poražena od prve igračice na rang listi Emine Cerić.

Isto tako mlada nada STK "HT ERONET" Mostar Josip Drežnjak, koji je standardni član najmlađe ekipe koja se natječe u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine je odigrao zapaženu ulogu na prvenstvu. Nakon prolaska grupne faze odmah je naletio na višestrukog pobjednika Andreja Kožula koji je najbolji najmlađi kadet u državi i trenutno prvi igrač na rang listi, međutim Josip se nije predavao i nakon vodstva od 0-2 u setovima ipak gubi meč 3-2. Važno je napomenuti da je ovo Mariji i Josipu prvi turnir ovakve kategorije tako da su na turnir stigli kao totalni autsajderi. Ovom prilikom čestitamo svim trenerima koji su vrijedno radili sa ovim mladim igračima. -poručili su nam iz kluba.