FOTO  STK Mostar: Luka Matković i Marko Vučijak ponovo najbolji dubl u državi

Luka Matković , Marko Vučijak, STK Mostar
Proteklog vikenda Zenička Arena je bila domaćin Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu za najbolje seniorke i seniore. Naš mladi par Luka Matković i Marko Vučijak su osvojili zlatnu medalju u parovima te tako OBRANILI TITULU DRŽAVNIH PRVAKA, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Luka Matković uzeo brončanu medalju.

Luka Matković: "Jako sam sretan i ponosan na ostvareni rezultat, jer je jako teško igrati meč finala parova nakon izgubljenog pojedinačnog polufinalnog meča, ali sam nekako uspio skupiti snage i na trenutak zaboraviti na taj poraz. Naravno da ostaje mali žal od pojedinačnog poraza u polufinalu, gdje mi je nedostajalo malo sportske sreće protiv sjajnog suigrača iz reprezentacije Luke Mihailovića, ali sam mu se uspio revanširati u finalu parova gdje sam zajedno u paru sa klupskim kolegom Markom Vučijakom rezultatom 3-2 savladali braću Mihailović te tako obranili titulu državnih prvaka."

"Prije svega čestitam domaćinima iz stolnoteniskog kluba "Mladost" iz Zenice na odličnoj organizaciji turnira. Jako sam ponosan na svoje igrače i ostvareni rezultat. Dodatno daje na vrijednosti što je naš par u finalu uspio spasiti meč loptu i tako obranio titulu najboljeg para u državi. Puno je teže obraniti nego osvojiti titulu, zato još jednom čestitam svojim igračima na ostvarenom rezultatu. Za nas nema stanke jer već naredni vikend se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine gdje idemo u goste i igramo dva derbija protiv STK "Aladža" iz Sarajeva, te protiv STK "Vogošća" iz Vogošće." - Izjavio je trener stolnoteniskog kluba "HT ERONET" Mostara Toni Vranjić