STK Mostar jesenski prvak BiH - 01.12.2015

STK Mostar
... te tako osigurali titulu jesenskog prvaka Bosne i Hercegovine.

Laka pobjeda

Krenimo redom, u prošlu subotu su snage odmjerili momčadi STK Mostar i STK Ormanja iz Hadžića, a uspješniji su bili domaći igrači te su s maksimalnih 4:0 porazili goste uz odlične izvedbe svih domaćih igrača (STK Mostar-STK Ormanj 4:0; Zeljko I. - Pajević M. 3:0, Vučijak M. - Muhović M. 3:1,Šehić A. - Milićević P. 3:0 i par Bobaš I./Šehić A. Pajević M./Milićević P. 3:0).

Dan poslije u dvorani STK Mostar odvijala se prava drama u derbiju kola Premijer Lige BiH, gdje su rekete ukrstili dvije ponajbolje momčadi u BiH u posljednjih desetak godina. Više sreće i pribranosti imala je momčad domaćina koja je s tijesnih 4:3 porazila momčad STK Vogošća. Mostarci su gubili s 3:2, ali su na kraju uz maksimalnu potporu s tribina uspjeli preokrenuti rezultat s dvije vezane pobjede.

- Hvala našim igračima na izuzetnom zalaganju i borbenosti. Također se zahvaljujemo i odličnoj publici koja je u velikom broju došla podržati jesenske prvake, poručili su nam iz kluba.

Gostovanje u Sarajevu

STK Mostar - STK Vogošća 4:3.Šehić A-Aličić A. 3:1,Bobaš I.-Milićević S. 2:3,Zeljko I. - Šeta I. 3:0,par Bobaš I./Šehić A. Aličić A./Milićević S. 0:3,Milićević S. - Šehić A 3:0, Zeljko I. - Aličić A. 3:0,Bobaš I. - Šeta I. 3:1). Sljedeći vikend igrači STK Mostar gostuju u Sarajevu i igraju posljednje, odnosno zaostale susrete iz 5.kola zbog nastupa domaćih igrača na Memorijalnom turniru "Antun Tova Stipančić" u Zagrebu. U STK Mostar se nadaju kako će u nastavku prvenstva nastaviti igrati ovim tempom te kako će na kraju sezone ponovno biti najuspješniji stolnoteniski klub u Bosni i Hercegovini.

Vecernji.ba