STK HT ERONET Mostar jesenski prvak Bosne i Hercegovine

stolni tenis, STK Mostar, STK Mostar
Stolnoteniski klub "HT ERONET" Mostar u sastavu: Luka Matković, Dragutin Šurbek, Adnan Šehić, Marko Vučijak, Filip Palameta i trener/igrač Toni Vranjić je bez poraza sa skorom od 9 pobjeda osvojio prvi dio prvenstva.
Čak 3 igrača stolnoteniskog kluba su završila prvi dio prvenstva bez ijednog poraza. Najuspješniji je bio novopečeni reprezentativac Luka Matković koji u prvom je u prvom djelu odigrao 11 mečeva i zabilježio isto toliko pobjeda, dok Adnan Šehić ima skor 10 od 10, Dragutin Šurbek 4 od 4, dok je jedini pojedinačni poraz upisao Marko Vučijak uz 5 pobjeda.
Laku Matković je osvojio seniorski Top 8 i trenutno je prvi igrač na rang listi BiH stolnog tenisa, te tako uvelike opravdao reprezentativni poziv selektora Vladimira Ivaneka.
"Zadovoljan sa prvim djelom prvenstva, naravno sa puno optimizma mogu reći da sve osim obranjene duple krune (prvenstvo i Kup BiH) je veliki neuspjeh za ovu ekipu. Isto tako očekuje nas izbor za najbolju ekipu u Bosni i Hercegovini gdje smo u posljednje 4 godine čak 3 puta bili najuspješnija ekipa u državi. Naravno tu je i izbor za najbolji kolektiv grada Mostara gdje također očekujemo da grad Mostar i sportski radnici nagrade naš trud i ive godine da ponesemo titulu najbolje ekipe" izjavio je trener kluba Toni Vranjić.
Iz uprave kluba su poručili: "Nadamo se da smo opravdali očekivanja najuspješnije firme na ovim prostorima HT ERONET-a, čije nosimo i ime, te da ćemo nastaviti surađivati i ubuduće"