ŠPK Zrinjski: Postanite dio najtrofejnijeg kluba sa državnih i regionalnih natjecanja.

špk zrinjski

Dio smo Saveza Modernih plesova BiH, kao i International Dance Organisation i Športskog Saveza Grada Mostara. Sa plesačima rade licencirani IDO plesni treneri i koreografi. I ove godine smo se preko Državnog prvenstva plasirali na Europsko i Svjetsko prvenstvo te nas i u ovoj plesnoj sezoni očekuje jako puno putovanja i natjecanja.
Plesni stilovi koje možete kod nas naučiti su Moderni balet, Show dance, Jazz dance, koji se temelje na klasičnom baletu i primijenjenoj gimnastici, kreativnim koreografijama u kojima se glumi i pleše u zanimljivim plesnim kostimima.

Pored plesnih natjecanja prisutni smo na značajnijim kulturnim događajima i sportskim manifestacijama u gradu.
Imamo prilagođen plan i program za početnike, natjecatelje, kao i za naše najmlađe članove, uzrast od 3 godine.
Postanite i vi dio našeg uspješnog sportsko-plesnog kolektiva :)
Možete nas naći na adresi Blajburških žrtava 23c svaki radni dan 18-21h ili za sve informacije zovite na brojeve telefona 063/424-685, 063/125-441 ili pišite na našu Facebook stranicu.

Naši plesači, kao i sva zainteresirana djeca koja se žele baviti baletom imaju mogućnost da kod nas upišu baletsku školu kao izvanredni učenici, te se sa profesorima baletske škole pripreme za polaganje razreda na kraju školske godine te dobiju svjedodžbu o završenom razredu. Učenici po završetku školovanja dobivaju svjedodžbu o završenoj osnovnoj baletskoj školi i sa njom imaju pravo upisa u srednju baletsku školu, bilo kojeg smjera.

Nastavu izvode iskusni baletski i plesni pedagozi, a šefica stručnog vijeća plesnih predmeta je Dijana Kozarski, izvanredna profesorica na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu i primabalerina narodnog kazališta.
Klasični balet je osnova za bavljenje drugim vrstama plesa i najstarija je samostalna umjetnička forma. Bavljenje baletom omogućuje: pravilno postavljanje i držanje tijela, oblikovanje i jačanje mišića, razvijanje snage, elastičnosti i izdržljivosti, glazbeno i ritmičko obrazovanje, upoznavanje glazbe iz baletskog repertoara, razvijanje samodiscipline i upornosti, razvijanje estetskih osjećaja i vrijednosti. Baletska tehnika je posebna među plesnim tehnikama, veoma ugodna za tijelo i cjelokupan razvoj organizma djeteta.

Za sve rekreativce imamo široku paletu rekreativnih programa: Pilates i aerobic, Tae bo, Hard Body Workout, Bokwa fitness, Društveni plesovi. A, za mladence tu je i tečaj prvog plesa sa individualnim koreografijama.
Sa osmijehom i rasplesani idemo zajedno u novu plesnu sezonu, putovanja, natjecanja i nove uspjehe!