FOTO  SOK Mostar: Sportska bajka koja traje

SOK Mostar-Novi grad

Riječ je o odbojkašicama Mostara koje pokazuju i dokazuju koliko puno se može bez obzira na uvjete u kojima treniraju i rade. Kraj je godine i ovaj puta nećemo o uvjetima i nebrigi društvene zajednice za sport, i SOK Mostar je definitivno jedna od najljepših sportskih priča godine u gradu na Neretvi.

Odbojkašice Mostara su svojim radom i zalaganjem zaslužile puno više dobrih epiteta. Iskreno se nadamo da će za svoj trud biti nagrađene prelaskom u veći rang natjecanja i one to u potpunosti zaslužuju.
Sredine koje su puno više uložile u odbojku i koje imaju puno bolje uvjete od mostarskih odbojkašica gledaju u leđa SOK Mostar. Mostrkama je ta činjenica izgleda bila dodatni motiv i sve to su nadoknadile zalaganjem, dobrim igrama i naravno pobjedama na parketu.

Velikom pobjedom na gostovanju u Čapljini mostarke su potvrdile titulu hercegovačkih kraljica odbojke i tako na najbolji mogući način zaključili ovu kalendarsku godinu što se tiče natjecanja u Superligi FBiH. Sada im slijedi zasluženi odmor, a onda pripreme za nastavak natjecanja koje je zakazano koncem veljače naredne godine.

Prvu utakmicu SOK Mostar igra protiv Goražda na svom parketu, pred svojim navijačima i to će biti idealna prigoda da se nanese prvi poraz ekipi koja je do sada neporažena u prvenstvu.

Sportska priča koju pišu odbojkašice Mostara traje i trajat će i dalje...

HERCEGOVINA.info