SOK Mostar: Pozivamo navijače da nam pomognu na putu prema doigravanju

žok igman, SOK Mostar, SOK Mostar, žok breza, SOK Mostar, OK Vitez
Utakmica se igra sa početkom u 16. sati i 30. minuta u dvorani na Bijelom Brijegu, a odbojkašicama Mostara je potrebna i potpora publike da bi lakše došle do cilja, a cilj je pobjeda i pibližavanje doigravanju za Premier ligu.

Evo što su uoči današnje utakmice rekle odbojkašice Mostara:

Maja Vujica: Danas se u 16 i 30 u dvorani Bijeli Brijeg igra važna utakmica za odbojkašice SOK Mostar. Riječ je o utakmici protiv OK Vitez koja može donijeti važne bodove koji bi SOK Mostar odveli na 2.mjesto lestvice i povećali šanse za odlazak u doigravanje za Premier ligu. Ovim putem pozivamo sve navijače i ljubitelje odbojke da napune dvoranu i podrže nas.

Maja Jonjić: Danas protiv Viteza igramo vrlo važnu utakmicu koja pobjednika vjerojatno šalje u doigravanje za Premier ligu. Obećavamo dobru igru, te pozivamo sve ljubitelje odbojke da dođu danas na Bijeli Brijeg te da nas podrže kao i do sada.

Sandra Brekaklo: Danas nam slijedi jako teška i bitna utakmicu protiv spretnog i neugodnog Viteza. Stoga molimo sve navijače, da nas dodju podržati ka putu prema doigravanju za Premier ligu.

Na kraju još i nama ostaje još samo pozvati vas na današnju utakmicu SOK Mostar-OK Vitez koja se igra u 16. sati i 30. minuta u dvorani na Bijelom Brijegu.

HERCEGOVINA.info