Sandra Brekalo: Protiv Bihaća priželjkujemo pobjedu 3:0 u setovima

SOK Mostar-Novi grad
Prva utakmica igra se u subotu u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu, a uzvrat se igra tjedan dana kasnije u Bihaću.

"Maksimalno smo spremne i motivirane za utakmicu, i smatram da smo na svim pozicijama kvalitetnije od Bihaća. Sigurno kako se one žele vratiti u Premier ligu, no vjerujem da nemaju veću želju od nas da zaigramo u elitnom natjecanju. Naravno da priželjkujemo pobjedu 3:0 u setovima, kako bi nam za prolaz dalje u Bihaću bio dovoljan set. Potrudit ćemo se da to ostvarimo i s prednošću idemo na uzvratnu utakmicu", kazala je za pogled.ba libero SOK Mostar Sandra Brekalo.

SOK Mostar koji djeluje u sklopu Sportske udruge studenata Studentskog centra u polufinalu je u dva susreta slavio protiv ŽOK Smeč iz Lukavca, a ekipa UOK Bihać je u finalu zbog više osvojenih poena protiv HŽOK Smeč Široki Brijeg. Bišćanke su u prvom susretu na Pecari slavile s 3:1, a u Bihaću su istim rezulatom slavile Širokobriježanke, no s manjim brojem osvojenih poena.

"HŽOK Smeč Široki Brijeg je samim plasmanom u doigravanje napravio veliki uspjeh. U polufinalu su uspjeli pobijediti Bihać u gostima, i to je zaista odličan rezultat. Nažalost nisu u finalu, i sigurno bi bilo zanimljivo ponovno gledati hercegovački derbi", poručila je Sandra Brekalo i pozvala gledatelja da u subotu budu potpora SOK Mostar.

"Pozivam sve ljubitelje sporta, naše sportske prijatelje da nas podrže i naprave dobru atmosferu, a mi obećavamo dobru utakmicu i našu pobjedu".