Ragbijaši 'Hercega' na turniru u Crnoj Gori osvojili drugo mjesto

ragbi, Herceg, turnir, ragbi, RK Herceg, RK Herceg, RK Gladijatori, ragbi, RK Herceg
Ovaj klub odigrao je tri utakmice, te je ostvario dvije pobjede. Rezultati su bili slijedeći: 'Nikšić' - 'Herceg' 5:12, 'Herceg' - 'Arsenal' 12:5, 'Herceg' - 'Budućnost' 5:10. Ostali rezultati: 'Budućnost' - 'Arsenal' 15:12, 'Budućnost' - 'Nikšić' 17:5, 'Arsenal' - 'Nikšić' 5:5.

Za 'Herceg' su nastupili Josip Vukoja (c), Marko Zovko, Mario Karačić, Igor Prskalo, Bojan Stanić, Kristijan Marić, Davor Konjevod, Zoran Pandža, Darko Rajič, Robert Škobić, Vjeko Babić, Gabrijel Kajtazi, Domagoj Beno, Sandro Mišić, Ivan Novokmet, Emir Čerim, Josip Jelić, Josip Krtalić.

Organizator turnira je bio ragbi klub 'Nikšić', iz Nikšića. Sudjelovali su, pored 'Hercega' i domaćina, još dva kluba iz Crne Gore, 'Budućnost' iz Podgorice i 'Arsenal' iz Tivta. Turnir su osvojili momci iz 'Budućnosti' dok je RK 'Herceg' bio drugi.

Zanimljivo je što su ovi klubovi nastali oko prilike kada i RK 'Herceg' pa su mogli odmjeriti snage sa klubovima koji su na istoj razini, barem što se iskustva tiče. Iako je ragbi u CG u punom zaletu, najprije zahvaljujući strancima, koji su donijeli ovaj sport u CG, a i njihovim vlastima koje su ga prepoznale i podržavaju, što financijski, što kroz medije.

RK 'Herceg' se zahvaljuje i sponzorima, Sportskoj udruzi studenata studentskog centra Mostar, Studentskom zboru sveučilišta u Mostaru i Caffe-Pizzeriji 'Marinero', navodi se iz ovog kluba.