Radio emisija za mlade sportaše i sportašice - TIME OUT

Makarska
Trenera koji će imati za zadatak objasniti jedan pojam,pravilo, potez, element u sportu iz kojeg dolaze, sportašice i sportaše koji će morati odgovarati na škakljiva pitanja slušatelja, voditeljice i još mnogo toga u pola satnoj edukativnoj emisiji poslušajte na 97,6 i 98,4mHz ili na www.radiomakarska.com .

Pitanja im možete postaviti na društvenim mrežama - u inbox - Radio Makarske rivijere i Sport Makarske sve do početka same emisije.
Čast nastupanja u prvoj emisiji je pripala - višestrukoj prvakinji Hrvatske, prvakinji Balkana, najboljoj sportašici Grada Makarske i jos mnogo toga, te njezinom kolegi koji će sav svoj talent pokazati vrlo brzo iako su već sad rezultati i nagrade iza njega kao što je prvak Dalmacije za kategoriju limača 2008 - Klara Andrijašević i Marko Mileta , dok će Stjepko Vodanović kao trener imati zadatak pojasniti neke djelove atletike za sve slušatelje.

Utorak, 12.02, sa početkom u 11.15h na 97,6 i 98,4 mHz ili na www.radiomakarska.com - emisija uživo TIME OUT ; Atletski klub Sv. Marko Makarska !