Pronađite uljeza među gradovima u kojima žive Hrvati u BiH

dvorana, Mostar
Da bi bolje shvatili o čemu se radi nabrojiti ćemo gradove u kojima žive Hrvati od Neuma do Orašja...

Neum, Čapljina, Stolac, Mostar, Široki Brijeg, Ljubuški, Posušje, Grude, Rama, Uskoplje, Kupres, Tomislavgrad, Livno, Novi Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak, Žepče, Odžak, Orašje...

Uljez među ovim gradovima je Mostar iz prostog razloga jer nema sportsku dvoranu.

HKK Zrinjski, HMRK Zrinjski, MNK Zrinjski, HRK Katarina, SKK Student i SOK Mostar su klubovi koji nastupaju u prvim ligama u svojim sportovima. Čisto sumnjamo da igdje na svijetu postoji grad koji ima toliki broj prvoligaša, a da nema sportsku dvoranu.

Ne želeći nikoga omalovažavati, ali neki od gore nabrojanih gradova imaju sportske dvorane, a nemaju niti jednog prvoligaša.

HKK Zrinjski ove sezone igra regionalnu 2 ABA Ligu i u njoj postiže odlične rezultate. Plemići imaju velike ambicije, i za to imaju sve preduvjete osim onog glavnog, a to je ta sportska dvorana koju Mostar čeka više od trideset godina.

HMRK Zrinsjki uspješno predstavlja klub, grad i državu u Challange Cupu. Pred Plemićima je gostovanje u Rusiji, gdje nikako ne idu s bijelom zastavom. Ukoliko prođu ovu prepreku rukometaši Zrinsjkog će morati u podstanare u neki od gore navedenih gradova!!!

Čudna jada od Mostara grada!

HERCEGOVINA.info