FOTO  Promocija Hrvatskih Svjetskih Igara 2014 u Nizozemskoj

HR Mladež, Croolimpijada, Promoviranje Igara, Nizozemska, Ivana Banfić, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Den Hagu, Vesela Mrđen Korać, Hrvatske svjetske igre, Hrvatski svjetski kongres (HSK), Josip Leko, predsjednik Hrvatskog sabora
...koje će se slijedeće godine održati u Zagrebu.

Gošća večeri bila je popularna hrvatska pjevačica Ivana Banfić koja je zajedno sa EuroArt bendom uspjela ostvariti fenomenalni glazbeni ugođaj. Razlog obostranom oduševljenu jeste i Ivanina želja da postane prijatelje Igara i na taj način pruži potporu i poticaj mladima iz nizozemske kako bi se priključili ovom velikom projektu.

Promoviranje Igara nastavljeno je i tjekom slijedećeg dana. Naime 17. studenog održana je centralna proslava patrona hrvatske katoličke župe sv.Nikole Tavelića kojem su nazočili uvaženi gosti iz vjerskog, političkog i kuturnog života kao i velikog broja vjernika koji rado slave svog nebeskog zaštitnika.

Punu podršku u organizaciji priprema za Hrvatske svjetske igre 2014, HR Mladeži, pružit će Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Den Hagu na čelu sa veleposlanicom gdjom. Vesela Mrđen-Korać i župnikom fra Jure Tokalić, te nekoliko spozora i donatora koji su obećali dati svoju potporu te poželjeli koordinatori nacionalnog odbora gospodi Goran Mišković i Goran Strniša mnogo uspjeha u daljnjem radu na promoviranju "Croolimpijade''.


HR Mladež NL